Hold your breath then count to ten

Jag hatar mig själv ibland! Jag gör allt för att gå ner i vikt, men ändå står det still.. Jag hatar mina ben och då menar jag inte skelettben utan ben som i lår. De enda ställerna jag ser skillnad är på överkroppen, vilket iof inte är dåligt.. Jag älskar mina nykelben, revben osv osv.. Men mina lår.. Jag orkar inte med dem.. Jag bara jämför mig med andras ben.. Även mina vänner som väger typ 70, 80 har smalare ben än mig, tycker jag iaf.. Så jag fattar inte vad jag gör fel..?

Sen måste jag bara säga att de som går på speed och går ner i vikt påstår att de har äs.. Fuck you! Det är ju en av effekterna av amfetamin, att man inte bli hungrig, därav inte äter= Man blir smal/are. Sen att använda speed för att gå ner i vikt, det är en annan sak, men då är det ju reversed.. Om ni förstår hur jag menar. Jag läste en blogg, dock mycket bra blogg, om en person som anser sig ha haft äs i ett antal år, men som jag fattade det så har hon gått på speed i en mycket längre tid.. Det blir ju isf inte äs utan ett amfetaminberoende.. Men visst, man går ju ner i vikt, men är det verkligen det man hade i åtanke när man började knarka? Det kanske den här personen borde börja fundera på..

Igen.. Kommentera, jag blir så glad! Ni får dessutom gärna skriva lite tips på hur ni gör för att få smalare ben.. haha!


I was just bony hands as cold as a winter pole

Borde fasta igen. Men fastan jag kör på innehåller mer kalorier än vad jag brukar få i mig om jag inte fastar. Det är ju helt crazy. Dock fastar man ju egentligen inte för att gå ner i vikt. Men ändå! Dessutom är det inte ens gott. Inte ens lite. jag mår bara illa på tanken av alla de där juicerna man ska drick.. USCH!

Min faster är på mig hela tiden dessutom.. Säger att jag måste äta. Men jag gillar inte mat. Jag har aldrig det behovet att äta. Så varför äta då? För att kroppen ska "fungera". Men jag tycker att min kropp fungerar bättre nu, än vad den gjorde för två månader sen. Jag känner mig piggare, och framförallt mycket mer gladare. Att vara smal och helt tom gör mig helt enkelt lycklig! Så varför bryta det mönstret. Varför ska människor få en att må sämre?

När jag ser mig i spegeln så ser jag inte fetma. Jag vet att jag inte har fetma. Därimot så vet jag att jag är överviktig. Eller lurar spegelbilden mig? Lurar vågen mig? Mycket möjligt. Spegeln skriker fett, medans vågen står på 48,8. Men man säger ju att man inte ska gå efter vikt. Så därför har vågen fel - och spegeln rätt. jag är helt enkelt tjock!

Damnit. Ibland tänker jag för mycket.

Only for you!

Nej! Det här är ingen blogg om bantning, träning eller svält, Det här är en blogg om mig, om mitt liv och om mina [påstodda] ätsörningar.
Jag har en annan blogg, som mina vänner och släktingar brukar läsa. En blogg där jag inte kan ta upp de saker jag vill ta upp, saker jag inte tycker att de behöver vet, så därför skapade jag den här bloggen "sweetasasong" (Ja, jag gillar The Shins). Jag hoppas att ni som läser kommenterar, det gör mig alltid glad! (Dock beroende på kommentarernas innehåll, men det är ju ganska självklart!)

RSS 2.0