Last autumn sun

Det är fittigt irriterande att gå på soc! Bara något random jag var tvungen att få ur mig.

Iaf, i torsdags (tror jag att det var) så började jag med ABC-dieten, får se om den funkar bra, eller om den bara är poop. Om nån som läser har provat på den så berätta gärna hur det gick, om den är värd att satsa på!

Helgen var helt okej, kunde klart ha varit bättre, men säkert sämre också! Jag höll ju visserligen dieten, så det var ju bra, men egentligen, hur svårt kan det vara? Träffade M i fredags, så han följde med mig hem, drog hem till sig på lördag eftermiddag. Det var nice, inte att han drog hem, utan att jag träffade på honom lite random..

Senare på kvällen kom MT, vi såg på film och sen in i dimman när kusinen och R kom över.

Fan, pallar egentligen inte uppdatera min helg, den är inte så spännande, eller så är det bara så att jag inte har så mycket minne kvar av den, eller faktiskt jag har inte så mycket minne av något sen i onsdags, men det är skönt, att ibland bara vara, slippa tankar, slippa minnas. Jag dricker för att glömma..

Okej, halvtfail inlägg, blir nog ett bättre imorn, kanske.


Can't fake the magic

Jag vill börja det här inlägget med att tacka alla ni underbara äkta pro-ana människor! Ni fattar inte hur mycket ni betyder för mig, oavsett om jag pratat med er, läst era inlägg i något forum, ni är de bästa människorna som gått på denna jord! Inga andra kan förstår så bra som ni gör! Särskilt tack till Änglafall. Jag har visserligen aldrig pratat med dig, men du ska veta att det du gör är guld!



Idag är det iaf tisdag, bra dag? Jag vet inte? Kanske? Helgen då? Bra? Nej! Fucking jävla underbar! Och då hatar jag helger! Men inte den här, den var awesome!! På alla sätt och vis. Jaoo, vågen visar bra, du klarar det här.. Kontrollen jag fått tillbaka är berusande, jag vill bara fortsätta, väga mindre, äta mindre, träna mer! Jag är stark! Ni gör mig stark! Viktnedgång gör mig oövervinnerlig!

Skrämmer min blogg dig? Skrämmer det dig att någon har bättre självkontroll än du? Well, fuck it! Inte mitt fel att jag här en bättre livsstil än du..

I'm impossible to forget, but I'm hard to remember.

0.43kr. Det är vad jag har på min kort. 0.50kr är vad jag har i plånboken. Det ska jag leva på till den 25e. Jag vet inte om jag ska se det positivt eller negativt. Det positiva är att jag inte kan köpa mat. Men det negativa är att jag kan inte köpa något annat heller. Inte alls bra, med tanke på att för att inte få cravings så köper jag saker. Smink, film, musik, you name it. Så nu är alltså mitt behov (Eller rättare sagt begär) efter mat skyhögt. Det är inte så att jag är hungrig, utan jag vill bara ha, för att ha. fast samtidigt vill jag inte ha mat, jag vill bara fylla ett tomrum. jag är dessutom i stort behov av nya kläder. Ny jacka, det är kallt!! Nya jeans, nya skor.. Fuck it! Jag frågade inte heller min faster om jag kunde få låna pengar, det känns så dumt. Jag vill inte låna. Fast samtidigt, vem vill det?!

Ortopeden på måndag, usch. Kommer förhoppningsvis få reda på när jag ska operera den dumma foten. Jag vill bara ha det gjort så att jag kan börja träna igen.

Får avsluta med 'Chris' "Fuck it"


Hit and run!

Så, nu var den kroppsscanningen avklarad. Allt såg bra ut, förutom att mitt kalciumvärde var väldigt dålig, damn. Men det som jag var mest orolig för, min metaboliska ålder, var 12(!!!) Trodde jag skulle vara bra mycket äldre, men nej :) Och för er som inte vet, 12 är bra! det är jättebra! Den metaboliska åldern ska helst vara mindre än den riktiga åldern (20 i mitt fall). Min kompis som var med hade en metabolisk ålder på 25(!) och då är hon ett år yngre än mig.. Men sånt går ju alltid att fixa, så det är ju inte hela världen.

Ska hem till min faster idag, hoppas att hon inte nämner något om att jag "har blivit sååå smal". Måste låna pengar av henne, usch.. Jag hatar att låna pengar, men det är svårt att klara sig på tre kronor fram tills den 25e. Inte blir det bättre när man ska till ortopeden på måndag, som kostar 260kr.. Menmen, det löser sig nog på nått sätt..

Now that I've lost everything to you

Fyfan, dumma helg.. Jag fick för mig att jag skulle få min kompis att tro att jag ville äta normal! Så upp till bevis! Jag åt och åt och åt.. fan fan fan.. Jag vill ju inte ens ha mat, så what the fuck?! Men nu tror hon iaf att jag försöker, vilket kan vara till sin fördel, slippa höra tjatet.. Dock syndes det ganska så ordentligt på vågen imorse. Och vad spegeln tycker om min helg ska vi inte ens tala om. Det känns som om jag har blivit enorm, vilket jag också har.. Men nu får det vara nog. Nu struntar jag i om hon tycket att jag är dum för att jag inte äter. Jag behöver ju inte äta! Det är bara ett väldigt onödigt tidsfördriv. Jag hatar att människor som inte kan förstå ändå ska lägga sig i. Det är mitt liv, inte deras. Och om jag dessutom mår bättre än vad jag har gjort på länge, så varför ska dom förstöra det?? Jävla nötter!


Svar till Sandra:
Nej, jag är oftast inte hungrig, utan känner mer att jag MÅSTE ha något, bara för att, det är då som det är bra att man är fattig och inte har råd.. haha. Eller om jag nu skulle ha pengar så köper jag bara något annat som jag har bättre användning för än mat :)

Vad jag äter under en dag är jätteolika. Oftast ingenting. Fast det är inget jag rekommenderar. Det är bara dumt att helt utesluta mat.

Kämpa på du med gumman!

Let the Devil take tomorrow - Tonight belongs to us now

När kommer jag att sluta tänka på kalorier? När kommer jag att kunna äta normalt?
I snitt så ska en vuxen kvinna få i sig ca 2000kcal om dagen (Ja, jag vet att det är beroende helt på person). Så varför kan jag inte ens få i mig 100kcal utan att känna mig fet, ful och äcklig? Fast samtidigt som kilona rasar så känner jag mig så vacker och lätt, det är en underbar känsla, så varför bryta det. Varför äta? jag har ju klarat mig hit, då kan jag väl klara fem kilo till, eller varför inte tio? Jag fattar inte ens varför jag klagar? Jag har ju valt den här livsstilen själv, och jag trivs med den. Jag vill inte ändra på något alls. (okej, om jag fick ändra något så skulle jag väl vilja slippa ångesten, när jag väl äter).

Det känns verkligen bra att skriva av sig, det får mig att komma på varför jag gör det jag gör, varför jag inte äter, varför jag vill bli smal. Jag gör det för att bli lycklig - och det funkar!

So we just skirt the hallway signs

Det är så jävla påfrestande att inte gå ner i vikt. Aldrig äta, alltid träna, men vikten den står still. Spegeln visar lika mycket fett. Det är nu jag måste tänka på hur nära jag är, hur långt jag har kommit, även fast det är en bra bit kvar. jag behöver verkligen någon som kan peppa mig, någon som har svar och tips på vad jag kan göra, så om någon i sthlmsområdet känner för det så säg till!

Jag ska på en kroppsscanning nästa vecka - Får inte äta tills dess! jag vill inte veta vad dom tänker säga. Tänk om dom faktiskt tycker att jag borde gå ner mer i vikt? Jag vet ju det själv, ingen behöver tala om det för mig.

Sen så är det J då. Jag gillar honom, trots att han har sina brister (och tro mig, hans brister är inte bra alls) så blir jag alltid lika glad av att prata med honom, han är helt enkelt lätt att umgås med, så jordnära, fast han egentligen inte har nån andledning alls till att vara det.

Förlåt över att det blir mycket hoppandes mellan ämnena, jag är ganska så lost - tro mig, receptbelagda smärtstillande är inte att leka med..







I am livin out the life of a poet

Helgen är över!! Så underbart.. Jag är nog den enda som ogillar helger. Men på vardagarna har jag mer kontroll. Vännerna jobbar (Förutom J som aldrig jobbar). Jag är helt själv, helt utan behov av att äta. Mätte mig i helgen, har ju länge trott att jag var 170, men nej, 172 är jag tydligen. Vilket får mitt bmi att ligga på 16.2. Tänk vad två cm kan göra för självkänslan!!

Har kommit på att jag inte lever mitt liv till fullo. Jag lever inte livet helt enkelt. Jag är 20år och lever mitt liv som om jag vore 70. Inte blir det bättre när min killkompis, som är 26 lever ett roligare liv än vad jag gör! Så därför har jag bestämt mig. När jag får mitt arv så ska jag dra härifrån. Vart vet jag inte än. Europa tågluff? Storstadsliv i London eller New York. Pundarliv i Glasgow (ååh, vad jag älskar Skottland!!!!) Äventyr blir det iaf. Jag är så jävla less på Sverige och Stockholm. Människorna här som är så tråkiga. Gatorna som man gått upp och ner för miljoner gånger... Jag vill se något nytt, jag vill leva i nuet, slippa tänka på morgondagen. Jag vill vara hög 24/7. Jag vill åka nu! Om jag bara hade pengarna..

Det positiva med att det är ett tag kvar innan jag kan åka är att jag har tid att gå ner i vikt.. Kan ju inte visa mig som jag ser ut nu.. Jag är så jävla pepp nu på att gå ner i vikt.. Inget/ingen kan stoppa mig nu..

Nån som förresten kollar på Skins? Har ni sett säsong 2?

I have a funny little frog in my throat


RSS 2.0